Programa Advance

Rendiment en el teu esport de competició amateur, sense patir lesions.

De 2 a 6 sessions setmanals per a aficionats a la competició. T’ajudarem a assolir els teus objectius: córrer una marató, jugar la temporada de futbol o millorar el rendiment en el proper campionat de golf o tennis.

El programa es dissenya individualment per a cada persona i es planifica segons objectius i al calendari de competició. Se’n fa un de totalment nou cada dues o tres setmanes per ajustar-lo a l’evolució, es revisa setmanalment i, quan cal, l’adaptem segons les circumstàncies del dia a dia.


Programa Building

El millor per als teus fills.

D’1 a 3 sessions setmanals destinades a desenvolupar les capacitats físiques de nens i joves. S’adapta a l’edat i l’esport de cadascun d’ells i està enfocat a l’educació i el desenvolupament de les seves qualitats físiques: força, velocitat, coordinació, flexibilitat, resistència i recuperació de lesions.

Dirigim les sessions a les nostres instal·lacions i, a més, oferim programes intensius d’estiu.

Programa Elite

La competició al més alt nivell de forma i rendiment.

Pensat per ajudar a atletes professionals a obtenir el màxim rendiment esportiu. El número de sessions setmanals es determina en funció de cada necessitat i el programa es planifica d'acord amb objectius i al calendari de competició. A més, se’n fa un seguiment científic constant.

Valorem les condicions físiques de cada atleta i les particularitats de cada esport. Fem seguiment en competició, assessorem en ajudes ergogèniques i dietètiques i, si s’escau, organitzem stages per especialitat.


Components dels programes
  • Test mèdic de valoració de la condició física. Informe de resultats. 

  • 2 Tests físics de valoració de la condició física. Bateria Advance específica. Informe de resultats. 

  • Assessorament d’ajudes ergogèniques i farmacològiques (en el cas que es considerés necessari).

  • Assessorament nutricional (en el cas que es considerés necessari).

  • Visita mèdica de diagnòstic, en cas de lesió. 

  • Programa general específic de 2 o 3 sessions setmanals, individualitzant els Kg. i freqüència cardíaca, adaptat al calendari i tenint en compte: la revisió mèdica, test físic, etc.

  • Entrevista amb l’esportista, objectius personals, etc...

  • Direcció de les sessions.

  • Reajustament i seguiment setmanal del programa.