Què és Sportevo?

Un centre d'entrenament físic individualitzat. 

Què fem?

Dissenyem programes a mida de cada persona, siguin o no esportistes, en l’àmbit de la salut o de l'alt rendiment, amb l’objectiu d’ajudar cadascú a aconseguir els seus objectius.
 


 

Com ho fem?

El punt de partida és una avaluació prèvia, mitjançant una prova d'esforç, una bateria de tests físics i un qüestionari personal. Basant-se en resultats obtinguts, es determinen els objectius personals a assolir.
 


El meu fill juga molt bé a futbol. Té bona tècnica, però li manca força i velocitat.
— Roc Herms

He passat per una intervenció quirúrgica, fa molts mesos que estic inactiu i m’he de posar en forma, però tinc por de fer-me mal perquè estic molt dèbil.
— Marc Vila

 

Tots els programes inclouen el treball de les cinc qualitats físiques bàsiques (resistència, força, flexibilitat, mobilitat articular i coordinació) de forma proporcional a les necessitats de cadascú. A més, cada programa inclou un treball específic en funció de les lesions, molèsties, sobrecàrregues o patologies de cada persona. Les sessions s'executen sota la direcció dels nostres entrenadors i cada quatre setmanes es fa un programa nou. Segons les circumstàncies del dia a dia de cada persona, la sessió pot modificar-se o canviar del tot per adaptar-se a la nova situació.

 

 
Entreno moltes hores i ja no veig millora en el meu rendiment.
— Maria Berenguer

Vull tornar a sentir-me bé.
— Manel Capdevila