Volem que els millors professionals treballin amb nosaltres per a mantenir i millorar els nostres nivells de qualitat. 

Busquem llicenciats recents o tècnics esportius interessats en la preparació i exercici físic que destaquin principalment per la seva capacitat de treball, qualificacions, aptituds i il•lusió per fer del seu desenvolupament professional alguna cosa important pel seu desenvolupament personal. Si dónes importància als valors ètics, tens una bona trajectòria universitària, tens il•lusió per ser un bon entrenador o tècnic esportiu i vols treballar amb un equip exigent i de qualitat humana i professional t'oferim la possibilitat de demostrar el teu potencial i evolucionar, aprendre, i poder consolidar-te professionalment.

Criteris de Selecció:

Al procés de selecció és fonamental que acreditis en primer lloc la teva qualitat humana, posseir valors ètics sòlids, les teves capacitats i coneixements tècnics, però sobretot la teva motivació.     

• Enviament del currículum

• Entrevista personal

• Proposta de període d’aprenentatge.

Prepara't l'entrevista:

La realització de l'entrevista personal no és un fet banal. En realitat és una forma de comunicació que serà determinant. Creiem que és important que te la preparis amb antelació, perquè pugui ser profitosa per ambdues parts. Aprofundir sobre el teu passat personal i professional, conèixer els teus objectius professionals i personals, les teves il•lusions i motivacions seran elements que ajudaran a què l'entrevista sigui agradable i eficaç.

És important també tenir sempre en compte que ser un mateix és una bona manera d'afrontar les entrevistes.